Eksperter delt på BTC-forudsigelser: Bullish eller super bullish?

Fra kryptoforkæmpere til tidligere skeptikere overgår pundits sig selv for at forudsige stadig højere priser for Bitcoin.

På trods af den aktuelle kamp mellem Bitcoin

På trods af den aktuelle kamp mellem Bitcoin-tyre og bjørne omkring prismærket på $ 50.000 – og en tilbagegang på 8,7% i løbet af de sidste 24 timer – har en række analytikere og kommentatorer fået deres krystalkugler ud for at tipse en glitrende fremtid for Bitcoin-priser.

Den 4. marts pegede Senior Commodity Strategist for Bloomberg Intelligence Mike McGlone på historiske data for at antyde, at Bitcoin er på vej til $ 100.000.

McGlones logik drejer sig om den voksende rabat på aktier i Grayscale Bitcoin Trust, som er på samme niveau som sidste års Black Thursday-sammenbrud. Rabatten henviser til, når aktier i Grayscale Bitcoin Trust handler for mindre end værdien af den underliggende Bitcoin (normalt handles de med en præmie).

Twitter-bruger „Lee Hendricks“ var ikke overbevist om, hvilket tyder på, at katalysatoren for Grayscales rabat kan være et resultat af pres fra kommende ETF’er og andre kryptofonde. (Selvom det også uden tvivl er bullish.)

Bloomberg-strategen er ikke den eneste ekspert med høje forventninger til BTC, med influencer og YouTuber Lark Davis, der siger den 4. marts, at „vi er lige nu forbi den første store prisbølge“ med yderligere to større bølger.

Den 2. marts udsendte teknisk analytiker Kaleo et diagram, der forudsiger, at BTC vil ramme $ 100.000 nær starten af april i år.

Det er en opfølgning på hans „Bitcoin Halving Reward Era Price“ analysediagram for to år siden, der forudsiger, at prisen ville nå 200.000 $ omkring midten af 2021. Han tweetede for to uger siden, at han stadig har tillid til det:

„Det er langt den mest nøjagtige, langsigtede diagramforudsigelse, jeg nogensinde har set for Bitcoin … $ BTC vil ramme $ 200K + denne cyklus.“

En anden analytiker, der går under Twitter-navnet MasterChangz, fortalte sine 10.000 tilhængere, at han mener, at Bitcoin vil ramme $ 200.000-marken endnu tidligere end midten af 2021, potentielt i starten af april. Den næste stigning, sagde han, er til $ 77.000 i løbet af de næste to uger.

At kryptovalutaen kunne nå $ 1 million eller endda „uendelig“

Andre forudsigelser er endnu dristigere med Kraken-administrerende direktør Jesse Powell om, at kryptovalutaen kunne nå $ 1 million eller endda „uendelig“ i et tv-interview fra Bloomberg den 4. marts og tilføjede, at det i sidste ende bliver verdens valuta.

”Vi kan kun spekulere, men når du måler det i dollar, er du nødt til at tro, at det går til uendelig,” sagde han. „De sande troende vil fortælle dig, at det går hele vejen til månen, til Mars og i sidste ende vil være verdens valuta.“

Kraken chef for vækst Dan Held, gentog denne forudsigelse den 5. marts og hævdede på Twitter, at:

„Bitcoin er mere tilbøjelige til at ramme $ 1.000.000 end $ 0.“

Selv tidligere Bitcoin-skeptikere er ved at blive kryptokonvertere med investeringsselskabet Sanders Morris Harris CEO George Ball, der indrømmer over for Yahoo Finance den 4. marts, at han mener, at kryptokurver nu er „attraktive“ som en „lille del“ af enhver portefølje.

„Med kryptokurverne tror jeg, at der er et grundlæggende hydra-skift, der gør dem attraktive som en del, en lille del af næsten enhver portefølje,“ sagde Ball.

På trods af denne bølge af optimisme antyder historien også, at marts kunne være en blodig måned, hvor Bitcoins pris faldt i løbet af måneden i seks af de sidste ni år med et gennemsnit på 5,8%. Den seneste af disse fandt sted sidste år på sort torsdag, da prisen faldt med 50%. Når det er sagt, skete det næststørste månedlige lys i BTC-historien i marts 2013, da prisen skød op med 179%.